Organisatie

Stichting De Gele Berg

Het doel van Stichting De Gele Berg: De stichting heeft ten doel om “Kinderboerderij De Gele Berg” vlakbij de Kerkstraat te Rucphen in stand te houden, saamhorigheid te bewerkstelligen en

een hechtere gemeenschap te vormen, alsmede het ondersteunen

van sociale minderheden.

Stichting De Gele Berg heeft ten doel om Kinderboerderij De Gele Berg vlakbij de Kerkstraat te Rucphen in stand te houden, `t Beleef & Bewonder Bos (percelen C1983 en C1984) in stand te houden door middel van het plegen van onderhoud in de meest ruime zin van het woord, saamhorigheid te bewerkstelligen en een hechtere gemeenschap te vormen, alsmede het ondersteunen van sociale minderheden.

Donateurs, sponsoren & giften 

Niet alleen vrijwilligers zijn hard nodig, zonder sponsoren beginnen we ook niets. Wij zijn volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren.

Wil je ons financieel steunen? Dat kan door een bedrag over te maken naar NL 57 RABO 0352 1333 76

Wil je donateur worden van Stichting De Gele Berg? Neem dan contact op via info@stichtingdegeleberg.nl

Wil je sponsor worden van Stichting De Gele Berg? Dit kan al vanaf €300,- per jaar, er komt dan een reclamebord van jou bedrijf op de kinderboerderij te hangen. Neem contact op via info@stichtingdegeleberg.nl om d mogelijkheden door te nemen.

Stichting De Gele Berg heeft geen personeel in dienst. De stichting & de kinderboerderij draaien volledig op vrijwilligers; deze ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Financiële Jaarverslag

Deze is in te zien bij de penningmeester.

Voorzitter: H.G. Nouws

Secretaris: Y.F.W. van Gils

Penningmeester: H.G. Nouws

Algemeen bestuurslid: C.H.J. Schijven

Alle bestuurders zijn vrijwilligers!

Vrijwilligers

Stichting De Gele Berg kan niets zonder vrijwilligers. Wij dan ook heel erg blij met de vrijwilligers die er nu al zijn! Wil jij als vrijwilliger graag ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op.

ANBI-registratie

Per 15 april 2020 zijn wij aangemerkt door de belastingdienst als ANBI stichting, dit heeft voordelen voor donaties. Zie daarvoor de website van de belastingdienst.

ANBI`s (Algemeen Nut Beogende Instellingen) zijn verplicht om een aantal gegevens te publiceren op hun website. Hier vind je de gegevens van de ANBI-registratie:

Naam: Stichting De Gele Berg
Bekend als: Stichting De Gele Berg

KvK Nummer: 77408160
RSIN/fiscaal nummer: 860999336

Bankrekening: NL 57 RABO 0352 1333 76

Postadres: Gagelstraat 3, 4714 SH Sprundel
Bezoekadres: Vlakbij de Kerkstraat te Rucphen

E-mail: info@stichtingdegeleberg.nl
Telefoon nummer: 06-46077170

Beleidsplan:

Het beleid van Stichting De Gele Berg is om de kinderboerderij in stand te houden en verder te ontwikkelen en het organiseren van sociale activiteiten voor jong en oud. Om de kinderboerderij in stand te houden en activiteiten te kunnen organiseren  is geld nodig. De opbrengsten bestaan uit het organiseren van activiteiten, donaties, sponsorgelden.

De te verwachten werkzaamheden van Stichting De Gele Berg zijn het verzorgen van de aanwezige dieren. Het onderhouden van het terrein en de aanwezige opstallen. Het organiseren en begeleiden van de sociale activiteiten. Het verwerven van donateurs en sponsors.

Contactgegevens

Stichting De Gele Berg

Gelegen aan de: Kerkstraat Rucphen